Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferul turc care a provocat accidentul de autocar din judeţul Brăila, cercetat în libertate

ro

22 Aug, 2015 12:17 1845 Marime text
 
Şoferul turc care a provocat accidentul de autocar din localitatea Baldovineşti, judeţul Brăila, soldat cu decesul a trei persoane cu vârste cuprinse între şase şi 15 ani şi rănirea altor 27, va fi cercetat în libertate, instanţa respingând propunerea procurorilor de arestare preventivă a acestuia, scrie romanialibera.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Brăila, Camelia Bucur, Judecătoria Brăila a respins, vineri seară, propunerea procurorilor de arestare preventivă a şoferului.

Astfel, şoferul, reţinut iniţial sub acuzaţiile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, va fi cercetat în libertate

În prezent, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila mai este internată o femeie rănită în accidentul de la Baldovineşti, ea neputând fi transportată în Republica Moldova, alături de celelalte persoane, din cauza stării de sănătate.

Autocarul, înmatriculat în Turcia, făcea curse regulate pe ruta Istanbul-Bucureşti-Chişinău şi s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, pe DN 2B (E 87), la Baldovineşti, în apropierea oraşului Brăila. În autocar se aflau 38 de persoane, dintre care 34 de cetăţeni moldoveni, iar cei doi şoferi sunt turci.



Sursa text + foto: romanialibera.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii