Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer sancționat de polițiștii locali din Constanța pentru că făcea drifturi în parcarea de la Poarta 1. Ce amendă a primit bărbatul

ro

07 Jan, 2019 11:54 1940 Marime text
În  perioada 05 - 06 ianurie 2019, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 328 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 80.815 lei.

Potrivit reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în ultimele 48 de ore au fost constatate:
  • 70 abateri pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al unității administrativ teritoriale;
  • 26 de abateri pentru  tulburarea  ordinii și liniștii publice;
  • 91 încălcări ale legislației rutiere;
  • 2 sancțiuni pentru desfășurarea unor activități de picnic pe domeniul public;
  • 8 sancțiuni pentru neîndeplinirea obligațiilor legale ale posesorilor de câini dintr-o rasă periculoasă ori agresivă;
  • 14 abateri legate de neîndeplinirea obligațiior legale privind domiciliu sau reședința;
  • 91 sancțiuni pentru nedeținerea titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun și
  • 23 sancțiuni pentru consum de produse din tutun în spatiu public închis ( unitate sanitară de tip spital, scara blocului) și la un loc de joacă pentru copii.

De asemenea, în data de 06.01.2019, în parcarea de la Poarta 1, o persoană a fost amendată contravențional cu suma de 1.000 lei pentru că a efectuat manevre de întoarcere, accelerări și frânări bruște ( drifturi ) pe domeniul public, punând în pericol traficul rutier.

”Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale.

Pentru evitarea incidentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure ordinea de drept a constănțenilor, Direcția Generală Poliția Locală Constanța solicită cetățenilor să  semnaleze faptele de natură antisocială la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate.

Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!” - au mai transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța. 

Sursa foto: Poliția Locală Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii