Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:55 13 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi-ar fi înjunghiat iubita din gelozie Remus Pascaru, condamnat pentru tentativă la omor

ro

25 Nov, 2015 16:10 899 Marime text
 
Magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus, astăzi, condamnarea lui Remus Pascaru la pedeapsa de 3 ani şi 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor. Decizia nu este definitivă.

Totodată, „aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a , b şi alin. 3 Cod penal pe o durată de 2 ani care se aplică conform art. 68 alin. 1 lit. c Cod penal. În baza art. 65 alin.1 şi 3 Cod penal cu aplic. art. 54 Cod penal ; Interzice inculpatului exerciţiul drepturilor art. 66 alin. 1 lit. a , b şi alin. 3 Cod penal din momentul rămânerii definitive a hotărârii de condamnare“, potrivit minutei.

Obligă pe inculpat să plătească părţii civile Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa suma de 3.313,34 lei reprezentând cheltuieli ocazionate de internarea părţii vătămate Anişoara Alincăi

Reamintim că Remus Pascaru, un bărbat de 39 de ani, din Murfatlar, şi iubita sa, Anişoara Ailincăi, în vârstă de 58 de ani, au băut, la începutul lunii septembrie, şi, în cele din urmă, au ajuns să se acuze de infidelitate şi să se certe aprig. Se pare că, la un moment dat, aburii alcoolului i-ar fi întunecat mintea bărbatului şi acesta ar fi înjunghiat-o pe femeie în abdomen. Aceasta ar fi sunat la 112, iar poliţiştii Secţiei 4 Constanţa s-au deplasat pe strada Interioară nr. 2, unde au constatat că femeia fusese înjunghiată, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al geloziei. La scurt timp, a apărut şi o ambulanţă.
 
Anişoara Ailincăi a fost transportată cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru îngrijiri medicale de specialitate, unde s-a stabilit diagnosticul „plagă înjunghiată abdominală“, fiind internată la Secţia Resuscitare pentru investigaţii medicale amănunţite.

Ti-a placut articolul?

Comentarii