Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi-ar fi înjunghiat iubita din gelozie Remus Pascaru va mai sta după gratii

ro

20 Nov, 2015 00:00 1769 Marime text


Magistraţii Tribunalului Constanţa au decis menţinerea măsurii arestării preventive luate faţă de Remus Pascaru, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor. Decizia nu este definitivă.
 
Reamintim că Remus Pascaru, un bărbat de 39 de ani, din Murfatlar, şi iubita sa, Anişoara Ailincăi, în vârstă de 58 de ani, au băut, la începutul lunii septembrie, şi, în cele din urmă, au ajuns să se acuze de infidelitate şi să se certe aprig. Se pare că, la un moment dat, aburii alcoolului i-ar fi întunecat mintea bărbatului şi acesta ar fi înjunghiat-o pe femeie în abdomen. Aceasta ar fi sunat la 112, iar poliţiştii Secţiei 4 Constanţa s-au deplasat pe strada Interioară nr. 2, unde au constatat că femeia fusese înjunghiată, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al geloziei. La scurt timp, a apărut şi o ambulanţă.
 
Anişoara Ailincăi a fost transportată cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru îngrijiri medicale de specialitate, unde s-a stabilit diagnosticul „plagă înjunghiată abdominală“, fiind internată la Secţia Resuscitare pentru investigaţii medicale amănunţite.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii