Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sebastian Bodu şi Maria Stavrositu de la PNŢCD, „în cărţi” pentru europarlamentare.

ro

23 Mar, 2014 19:04 2751 Marime text
Consiliul Național de Conducere a PNȚCD a finalizat, astăzi, lista de candidați ai formațiunii pentru alegerile europarlamentare, președintele partidului, Aurelian Pavelescu, afirmând că scopul este obținerea a cel puțin 5% din voturi.

Potrivit unui comunicat de presă transmis duminică AGERPRES, primele cinci locuri sunt ocupate de Aurelian Pavelescu, europarlamentarul constănţean, Sebastian Bodu şi Maria Stavrositu sunt şi ei fruntaşi pe listele candidaţilor. Aceasta este completată şi criticul și istoricul literar Alexandru Ștefănescu, membru al Uniunii Scriitorilor din România, și Ion Neacsu, președintele PNȚCD Europa.

Pavelescu a anunțat că PNȚCD a strâns, până în acest moment, un număr de 251.297 de semnături, menționând că scopul este acela ca formațiunea să obțină cel puțin 5% din voturi pentru a deveni partid europarlamentar.

„Suntem încrezători în șansa noastră. Numele candidaților noștri este nepătat și nu există nici măcar cea mai mică bănuială că vreunul dintre ei ar fi săvârșit vreo faptă de coruptie. Reafirm faptul că PNȚCD este un partid pentru noua generație, un partid cu o profundă probitate morală. De asta am curajul să declar că vom ieși câștigători din această bătălie electorală și că, realmente, suntem o alternativă a actualei clase politice”, a declarat presedintele PNȚCD, potrivit comunicatului menționat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii