Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul postat de Elena Udrea, în urmă cu puţin timp „Se vede din avion. Totul se mişcă în ritm de melc"

ro

16 Mar, 2015 10:45 2041 Marime text
Elena Udrea, prin intermediul echipei sale de comunicare, a postat următorul mesaj pe Facebook:

„Acţiunile discreţionare ale anchetatorilor în dosarul «Gala Bute» se văd şi din avion. În timp ce Elena Udrea şi toţi cei care nu au declarat împotriva sa se află în arest, mituitorii şi cei care au luat mită (doar pentru că au încercat să dea vina pe fostul ministru) sunt liberi. Dacă pentru arestarea preventivă a Elenei Udrea s-au pus în mişcare cu celeritate acţiunile necesare, pentru că era «urgenţă» încarcerarea sa, în ceea ce priveşte solicitările apărării, nimic nu se întâmplă.

Ancheta penală a ajuns să se desfăşoare în ritm de melc. De mai bine de două săptămâni, Udrea a cerut confruntări cu acuzatorii săi, lucru care nu s-a întâmplat nici până acum, deşi ar fi existat şansa lămuririi situaţiei.

Mai mult, procurorii par să fie concentraţi doar pe administrarea de probe împotriva fostului ministru, nu şi în favoarea sa.

În acest condiţii, se întăreşte impresia că Elena Udrea este o ţintă şi că se doreşte menţinerea sa în arest, pentru a fi redusă la tăcere, în detrimentul înfăptuirii actului de justiţie". ‪


Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii