Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Condurii Şulţ SRL, firma cu care Primăria Năvodari s-a judecat pentru asfaltare – a intrat în insolvenţă (document)

ro

28 Sep, 2011 00:11 2398 Marime text

gazeta_navodari_2.jpgTribunalului Constanţa - Secţia Comercială a emis documentul oficial prin care se dispune suspendarea provizorie a executării obligaţiei de plată pentru lucrările executate de S.C. Condorii Șulț S.R.L. - ,,lucrări realizate prost, fără respectarea normativelor tehnice în vigoare pentru lucrările de asfaltare", după cum se arata in certificatul Tribunalului Constanta.

Decizia este fără cale de atac, definitivă şi irevocabilă şi a fost pronunţată în data de 19.05.2011. Vă reamintim că în perioada 2007 - 2008, între fosta administraţie şi S.C. Condorii Şulţ S.R.L. a fost încheiat un contract pentru asfaltarea unui număr considerabil de străzi în oraşul Năvodari, lucrări care au fost executate defectuos şi pe care Primăria Oraşului Năvodari, sub noua conducere, a refuzat să le plătească până la remedierea viciilor de execuţie. De la acestă dată, datorită modului în care conducerea societăţii în cauză a înţeles să-şi onoreze toate lucrările contractate, societatea a intrat în insolvenţă. Pentru acest fapt, în conformitate cu prevederile art. 36 din Legea 85/2006, pentru S.C. Condorii Şulţ S.R.L. se suspendă de drept toate toate acţiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită. In aceste conditii, se suspendă şi măsurile de executare silită îndreptate de SC Condorii Şulţ S.R.L. împotriva Primăriei Năvodari, inclusiv orice înfiinţare a popririi asupra sumelor reprezentând impozite şi taxe locale sau alte vărsăminte care se pot face. În acelaşi sens, Primarul orasului Navodari precizeaza că ,,refuzul executorului judecatoresc de a lua act de încheierea nr. 904/CA/19.05.2011 pronuntata de Tribunalul Constanta in dosarul nr.7595/118/2011 prin care s-a dispus suspendarea provizorie a executarii silite începute de S.C. Condurii Şulţ SRL, reprezinta o incalcare a dispozitiilor art.428 Cod Procedura Civila si a art.53 alin.5 din Legea 188/2000 privind executorii judecatoresti."

Se impune doar sa mai amintim ca este de notorietate faptul ca SC Condurii Şulţ SRL nu este la prima abatere, in grave probleme de acest fel sunt multe alte administratii si societati care au colaborat de-a lungul anilor cu ei. Prin acest fapt, seriozitatea contractelor a fost mult pusa la indoiala inca din anii trecuti, insa pana cand instanta nu a luat decizia definitiva si irevicabila, nu s-a putut face nimic.

Sursa: Gazetadenavodari.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii