Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şase copii, arestaţi preventiv Filmul procurorilor

ro

17 Jan, 2014 15:44 2127 Marime text
Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au solicitat instanţei de judecată, azi, arestarea preventivă a inculpaţilor:

- S.R.C sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj (2 acte materiale) şi favorizarea infractorului;

- G.C.F. şi V.S.A. (ambii minori) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, complicitate la viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi violare de domiciliu;

- I.D.C (minor) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol (2 acte materiale), lipsire de libertate în mod ilegal şi violare de domiciliu;

- A.S.T. şi Ş.F.E.V (ambii minori) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la viol (2 acte materiale), lipsire de libertate în mod ilegal şi violare de domiciliu.

Din referatul de arestare preventivă întocmit de procurori au rezultat următoarele:

În noaptea de 14/15.12.2013, profitând de starea părţii vătămate B.R.I. (minoră) şi de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima consimţământul, cei cinci inculpaţi minori au condus-o pe partea vătămată la locuinţa unuia dintre ei, lipsind-o de libertate, unde inculpaţii I.D.C. şi V.S.A. au întreţinut raporturi sexuale cu partea vătămată, contrar voinţei acesteia, fiind încurajaţi şi susţinuţi fizic de către inculpatul G.C.F.

Ulterior, în aceeaşi noapte, inculpaţii au condus-o pe partea vătămată la locuinţa sa, unde au intrat fără acord, context în care inculpatul G.C.F. a întreţinut raporturi sexuale cu minora, fiind susţinut moral şi fizic de ceilalţi patru inculpaţi.

După comiterea faptelor, în perioada 15-22.12.2013, inculpatul Sîrbu Răzvan Claudiu (recomandându-se ca fiind văr al inculpatului V.S.A.), prin intermediul unor postări pe o reţea de socializare i-a ameninţat pe inculpaţii I.D.C. şi G.C.F. cu acte de violenţă fizică şi psihică în cazul în care aceştia nu-şi vor asuma exclusiv vinovăţia faptelor, cu scopul de a-l exonera de răspundere pe inculpatul V.S.A.

Toţi cei mai sus precizaţi au fost arestaţi preventiv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii