Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Năvodari. Doi copii de 14 ani au violat o femeie, de 58 de ani. Decizie definitivă

ro

16 Jun, 2021 00:00 3663 Marime text
  • Fapta a avut loc, conform procurorilor, în dimineața zilei de 06 iunie 2021.
  • Cei doi au pătruns în locuința victimei prin smulgerea grilajului și forțarea geamului de la bucătărie. 


Decizie definitivă în cazulor celor doi copii din Năvodari, de 14 ani, acuzați că au violat o femeie, de 58 de ani, tot din Năvodari.
 
Ieri, Tribunalul Constanța a decis ca cei doi să rămână pentru următoarele 30 de zile în stare de arest preventiv, respingându-le cererile de punere în libertate.
 
Decizia Curții de Apel Constanța este definitivă. 
 
Dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
 
În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate M.Ț. se rețin următoarele:
 
În data de 06.06.2021, între orele 02:30-03:00, a pătruns, împreună cu numitul R.U., prin smulgerea grilajului și forțarea geamului de la bucătărie, în domiciliul persoanei vătămate C.M., de 58 de ani, situat în orașul Năvodari, jud. Constanța, ulterior aceştia întreţinând, prin constrângere, raporturi sexuale cu aceasta.
 
De asemenea, în sarcina persoanei anchetate R.U. se rețin următoarele:
 
În data de 06.06.2021, între orele 02:30-03:00, a pătruns, împreună cu numitul, M.Ț. prin smulgerea grilajului și forțarea geamului de la bucătărie, în domiciliul persoanei vătămate C.M. situat în orașul Năvodari, jud. Constanța, ulterior aceştia întreţinând, prin constrângere, raporturi sexuale cu aceasta.
 
Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliției Orașului Năvodari,sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpați.
 
Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și
 
Viol la Năvodari!
Un bărbat este acuzat că și-ar fi batjocorit fiica vitregă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii