Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Salvaţi copiii” dăruieşte un ventilator secţiei de Neonatologie

ro

23 Nov, 2015 11:27 1760 Marime text
Organizaţia Salvaţi Copiii va pune umărul mâine (24 noiembrie), începând cu ora 12:00, la dotarea secţiei de Neonatologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Constanţa. Evenimentul va avea loc în Sala de Consiliu din cadrul Spitalului, în prezenţa tenismanul Horia Tecău.
Cu această ocazie, parte din eforturile Salvaţi Copiii pentru reducerea ratei mortlitatii infantile în România, unitatea va primi un ventilator de suport respirator în valoare de 18.000 de euro.
În perioada 2012-2014, Organizaţia Salvaţi Copiii a reuşit să doteze 54 maternităţi şi secţii de nou-născuţi din România. Prin implicarea publicului larg în campaniile de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit, donaţii online, donaţii SMS sau Direct Debit, dar şi prin sprijinul important al companiilor partenere, alte 21 de secţii de nou-născuţi vor avea parte de suport similar.
Oraşele vizate sunt: Piteşti, Braşov, Bucureşti, Reşiţa, Caransebeş, Constanţa, Craiova, Hunedoara, Petroşani, Iaşi, Târgu-Mureş, Român, Sibiu, Câmpulung Moldovenesc, Arad, Buzău, Timişoara, Vaslui, Cluj-Napoca.
În cadrul evenimentului, Salvaţi Copiii va anunţă startul campaniei „Un gest pentru o viaţă” de anul acesta, care îşi propune strângerea fondurilor pentru dotarea a 15 maternităţi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii