Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol şi Federaţia Română de Polo - Parteneriat pentru performanţă

ro

26 Jul, 2012 21:00 987 Marime text

Grupul Rompetrol şi Federaţia Română de Polo au încheiat un parteneriat pentru susţinerea echipei naţionale de polo la Jocurile Olimpice de la Londra. Sprijinul se înscrie în direcţiile de implicare ale Rompetrol în promovarea performanţelor şi valorilor româneşti, atât în ţară cât şi în străinătate.

"Rompetrol este sinonim cu valorile timpurilor moderne, cu spiritul de competiţie, inovaţie şi responsabilitate. În calitate de partener al echipei naţionale de polo, ne continuăm angajamentele faţă de societate şi suntem mândri şi onoraţi că, alături de atleţii români, putem contribui în mod direct la consolidarea imaginii României pe plan internaţional", declară Alexey Golovin, director Marketing şi Comunicare al Grupului Rompetrol.

Turneul masculin de polo se va desfăşura între 29 iulie şi 12 august, primul meci al României la Jocurile Olimpice va fi împotriva reprezentativei Marii Britanii, pe data de 29 iulie. Din grupă mai fac parte echipele Statelor Unite, Serbiei, Muntenegrului şi Ungariei.

"Întâmpinam cu bucurie fiecare nou parteneriat al Federaţiei Române de Polo, dar Rompetrol este cu adevarat un partener, inspirându-ne prin identitatea şi rezultatele sale. Valorile similare pe care le impărtăşim: curaj, determinare, spirit de echipă, ne fac să ne simţim mai aproape de susţinătorii noştri" - declară Cosmin Radu, capitanul echipei.

Angajamentul Grupului Rompetrol pentru implicarea în comunitate şi susţinerea valorilor societăţii se regăseşte şi la nivelul platformei de responsabilitate socială "Energia vine din suflet". Astfel, în ultimii 4 anii compania a investit peste 4 milioane USD pentru sprijinirea societăţii civile şi a proiectelor acestora, dintre ele amintim - susţinerea Fundaţiei pentru SMURD, prin care Rompetrol Rafinare asigură combustibil Jet A1 pentru operarea elicopterelor SMURD, a Galei Societăţii Civile 2012 (unde Rompetrol a fost partener şi sponsor principal timp de 8 ediţii), colaborarea de 9 ani cu Asociaţia Ovidiu Rom, şi iniţierea programului "Împreună pentru fiecare", cu peste 71 de proiecte implementate în domeniile sănătate şi protecţia mediului şi 250.000 de beneficiari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii