Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacția unui consilier local, după notificarea OPC privind plata parcării prin SMS în Constanța

ro

09 Jun, 2020 16:37 2889 Marime text
Liderul grupului consilierilor locali PNL, Adriana Arghirescu a luat act de notifcarea OPC și în acest context, vorbește despre paradoxurile primarului Decebal Făgădău.

“Domnul primar inițiază proiecte în Consiliul Local care se votează cu majoritate PSD și apoi noi, consilierii, primim plângeri legate de legalitatea acestor proiecte. Mai mult decât atât, același primar nu respectă hotărâri ale instanțelor și tot noi, consilierii, suntem atenționați că trebuie să intre în legalitate. Mă refer aici la celebrul regulament al parcărilor care, deși a fost anulat de instanță, nu a fost oprit și de Primăria condusă de Făgădău. Și așa mii de șoferi de bună credință au plătit în continuare parcarea pentru că sistemul a funcționat fără probleme”, spune Arghirescu.


Astăzi la Primărie au fost comisarii OPC care au constatat că: “Urmare a Deciziei civile nr 191 / CA / 25.03.2020 a Curții de Apel Constanța emisă în Dosarul nr 24/118/2019 a fost declarată ILEGALĂ perceperea taxei de parcare pe teritoriul municipiului Constanța. Această decizie nu a fost pusă în aplicare, sistemul de taxare prin SMS funcționând în continuare”.

Mai spun comisarii OPC, care au invitat Consiliul Local la sediul instituției, că: “Sugerăm oprirea cu celeritate a sistemului de taxare prin sms și ridicarea panourilor privind taxarea parcării”.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • FC33 09 Jun, 2020 21:00 Pai sugerati sau aplicati legea? Va puneti bine cu posibilul viitor sef? Poatr este si de competenta ANAF si DNA. Eu nu vad nici o diferenta intre functionarea in continuare a aplicatiei pentru parcare si alba-neagra. La nici una dintre "operatiuni" nu ti se iau banii fortat.