Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:00 24 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă

ro

30 Jun, 2013 10:39 1030 Marime text
În urma avertizărilor meteo, ce anunţă pentru sud-estul ţării vânt în rafale şi ploi ce pot depăşi local şi peste 20 l/mp, la nivelul SC RAJA SA s-a luat măsura activării Comandamentului pentru situaţii de urgenţă, astăzi, 30 iunie 2013, în intervalul 08,00 – 24,00. Pentru buna funcţionare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare şi pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea, la nivelul comandamentului, au fost constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare.

Asigurăm toţi abonaţii societăţii că RAJA Constanţa va depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemului sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA Constanţa va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul central al societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.

Ti-a placut articolul?

Comentarii