Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD Constanța „Vom depăși actuala stare de incertitudine, vor fi aleși lideri puternici care să stabilească strategia partidului“

ro

10 Sep, 2015 10:09 957 Marime text
 
Biroul Permanent al Organizației Județene Constanța a Partidului Social Democrat consideră că se impune convocarea de urgență a Congresului PSD, acțiune care să asigure legitimitatea și stabilitatea conducerii partidului.

„Considerăm că actul guvernamental, girat de PSD, și-a demonstrat pe deplin eficiența si coerența, și cu atât mai mult, trebuie dublat de o acţiune politică fermă şi clară. Astfel, vom depăși actuala stare de incertitudine, vor fi aleși lideri puternici, cu viziune, care să stabilească strategia politică a partidului; urmează un an electoral extrem de important, iar Partidul Social Democrat are nevoie de un program politic bine structurat, coerent, care să fie îndeplinit întocmai, la nivel central și în teritoriu”, se arată într-un comunicat de presă al Biroul Permanent al Organizației Județene Constanța, remis ZIUA de Constanța.
 
Congresul este forul suprem de decizie, singurul care poate valida o nouă conducere, într-un cadru democratic, la care vor fi prezenți  reprezentanții tuturor structurilor Partidului Social Democrat. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii