Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grădinițele din Constanța participă la faza județeană Proiectul educațional „Micii sanitari” s-a încheiat

ro

27 May, 2015 20:47 2074 Marime text
 
Ediția a X-a a Proiectul educațional „Micii sanitari” s-a încheiat. 16 grădinițe din Constanța s-au întrecut pentru a merge la faza județeană a proiectului. Evenimentul s-a desfășurat în doua locațții: pe 26 mai la Gradinița PP nr. 44 Constanța, unde s-a calificat pentru faza județeana Grădinița „Lumea poveștilor" și la Grădinița 33 Constanța pe 27 mai, unde câștigatoare a fost Gradinița „Little Kids".

Restul Grădinițelor au primit premiul II, III și mențiuni.


 
Organizatorii Proiectului au fost Inspectoratul Școlar Constanța, Grădinițele 33 și 44 Constanța și Crucea Roșie - Filiala Constanța.
 
„A fost o ediție reușită. Toți copiii au fost foarte bine pregătiți și totul a mers foarte bine. Ne bucurăm că putem realiza astfel de evenimente", a declarat Eugenia Colta, director Gradinița nr. 33 Constanța.
 
„Scopul acestui proiect este evaluarea deprinderii de a utiliza cunoștintele însușite în situații reale, cultivarea unei atitudini pozitive și responsabile față de sănătatea proprie și a celor din jur, cultivarea spiritului de echipă și de întrajutorare”, a spus Loredana Manolache, director Grădinița nr. 44 Constanța.
 
După terminarea edițiilor locale, va avea loc la Mangalia faza județeana a proiectului, unde vor participa grădinițele care au obținul locul I la fazele locale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii