Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, părinți! Înscrierea la grădinițele de stat din Constanța. Anunțul șefului ISJ Constanța

ro

25 Mar, 2022 00:00 2575 Marime text
Grădinițe de stat din Constanța
  • Profesorul Sorin Mihai, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, a declarat, pentru ZIUA de Constanța, că se vor organiza zilele Porților Deschise la grădinițe!
  • „În acest an, față de ultimii doi, unitățile vor organiza Zilele Porților Deschise, iar în cadrul acestor activități vor putea fi vizitate, cu precauțiile de rigoare, unitățile de învățământ preșcolar“, a declarat, pentru ZIUA de Constanța, șeful ISJ Constanța.
 
După doi ani de pandemie Covid-19 și măsuri impuse pentru limitarea răspândirii virusului, anul acesta, înscrierile la grădinițele de stat nu vor mai sta sub semnul restricțiilor!
 
Profesorul Sorin Mihai, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, a declarat, pentru ZIUA de Constanța, că se vor organiza zilele Porților Deschise la grădinițe!
 
Anunțul este unul îmbucurător pentru părinții care vor să își înscrie micuții în primul an de grădiniță, în contextul în care, din cauza epidemiei SARS-CoV-2, nu s-au mai organizat astfel de activități, accesul persoanelor străine fiind interzis în incinta unităților de învățământ.
 
„Înscrierea la grădinițe va avea loc, cel mai probabil, la date similare celor din anii precedenți. Însă vă pot spune că, în acest an, față de ultimii doi, unitățile vor organiza Zilele Porților Deschise, iar în cadrul acestor activități vor putea fi vizitate, cu precauțiile de rigoare, unitățile de învățământ preșcolar“, a declarat, pentru ZIUA de Constanța, șeful ISJ Constanța.
 
Anul trecut, cererile de înscriere la grădiniță au putut fi depuse începând cu data de 31 mai și până pe 24 iunie.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Oficial, de la Inspectoratul Școlar Județean
Locurile aprobate pe grupe de vârstă la grădinițele din Constanța

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii