Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii din Iași vor organiza un protest în stradă pe 25 februarie. Totodată vor suspenda activitatea timp de 5 zile

ro

22 Feb, 2019 19:02 1134 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au decis, în unanimitate, ca în perioada următoare să protesteze faţă de ordonanţa de urgenţă iniţiată de Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ei urmând să organizeze un protest în stradă pe 25 februarie şi să suspende activitatea timp de 5 zile, informează Agerpres.ro

Potrivit unui comunicat de presă, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au decis "achiesarea la punctele de vedere exprimate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii cu privire la OUG nr. 7/2019".

"S-a hotărât cu majoritate de voturi susţinerea unui protest pe data de 25 februarie, orele 14.00, în faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, precum şi suspendarea activităţii pe timp de 5 zile, începând cu data de 25 februarie, cu asigurarea urgenţelor şi serviciilor esenţiale, pentru buna desfăşurare a activităţii unităţii de parchet", se menţionează în comunicatul de presă.


În perioada următoare, pe timpul programului de lucru, procurorii vor purta banderole albe ca semn distinctiv al protestului.

Sursa: Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii