Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pro România Constanţa începe campania pentru europarlamentare. Mircea Dobre şi Mircea Banias, în conferinţă de presă (galerie foto)

ro

01 Mar, 2019 12:13 2566 Marime text

Pro Romania susţine o conferinţă de presa la Constanţa unde sunt prezenţi Mircea Titus Dobre şi Mircea Banias, parlamentari de Constanţa şi Răzvan Filipescu, secretar general al partidului. Cel din urmă a dat startul discuţiei cu jurnaliştii şi au punctat că doresc să schimbe mai multe aspecte din viata politica si sociala din Romania.

"Vrem să promovam o altă politică. Vrem să dialogam", a subliniat Filipescu.

În prezent, aceştia sunt in etapa atragerilor de membri si vor efectua mai multe actiuni. Cei doi parlamentari sunt prezenti pentru a sustine campania de strângere de semnaturi pentru europarlamentare.

Mircea Banias: "Noi trei suntem de la inceput in partidul Pro Romania. Avem si functii la nivel central. Eu sunt vicepresedinte, iar Mircea Dobre este omul cu bani - trezorier."

Banias anunţă că au strâns 5.000 de semnături în judetul Constanta si declara ca este o performanta. Au reuşit să puna pe picioare 50 de organizatii locale din 71 de uat-uri din Constanţa şi pana la alegerile europarlamentare vor sa acopere 100%

"Vreau sa obţinem europarlamentari şi dorim un procent de 10%", a punctat Mircea Banias

Liderii Pro Romania anunta ca Victor Ponta şi Corina Creţu deschid listele pentru europarlamentare, iar cei doi vor veni la Constanţa in precampanie şi campanie.

Mircea Titus Dobre: "În plan legislativ, in 2018 s-au realizat 13 acte normative si s-au modificat 139 articole din Codul Fiscal si s-au modificat de peste 236 de ori codul de procedura fiscala. Peste 45% au afectat in mod direct intreprinderile mici si mijlocii. Au scazut cu 5% investitiile straine. societatile noi infiintate cu capital strain au scazut. Numarul de inmatriculari a scazut cu peste 8.000 de companii. Cu 20 de procente au crescut dizolvarile. Ieri a fost raportul comisiei europene cu privire la deficitul bugetar. Vâlcov şi Orlando Teodorovici au mintit. Deficitul bugetar este de 3.3%. am depasit cu 0,3%"

Dobre a declarat ca procentul de 2,8% au fost venituri artificale, care nu sunt constante. Nu au fost luate in calcul de comisia europeana. Tot in raport se precizeaza ca deficitul ca urca la 4,7% cand ar trebui sa fie incadrat la 1%: "Victor Ponta cand a plecat a lasat deficitul la 0,5%".

Mircea Titus Dobre avertizeaza asupra faptului ca instabilitatea politica din prezent poate duce la o criza economica financiar pe plan international.

"Ne arata faptul cat de incompetenti si analfabeti sunt cei doi care ne conduc", a spus Dobre.

"PSD Constanta este competitorul nostru direct. va avea candidat la primarie si in toate din judet. daca reusim cu ajutorul cetatenilor să depasim pragul de 5% sa intram in parlamentul european ne bucuram. decebal fagadau nu a purtat nicio discutie cu noi. este presedintele organizației municipale a PSD constanța", a mai precizat Dobre.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii