Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi în flagrant la Poarta Albă Decizie definitivă pentru Amiş Adem, Vasile Stoica şi Mustafa Osman

ro

22 Oct, 2015 15:25 1284 Marime text
 
În noaptea de sâmbătă spre duminică, la Poarta Albă, poliţiştii constănţeni, sub coordonarea procurorului de caz, au reuşit prinderea în flagrant a trei bărbaţi bănuiţi de mai multe furturi din locuinţe. Este vorba despre Amiş Adem, de 25 de ani, Vasile Stoica, de 32 de ani, şi Mustafa Osman, de 28 de ani.
 
Ca urmare a prinderii în flagrant, aceştia au fost prezentaţi Judecătoriei Constanţa, în urma audierilor, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Aceştia au fost introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.
 
Decizia a fost contestată la Tribunalul Constanţa care a respins contestaţiile formulate de inculpaţi. 

Decizia este definitivă.
 
Reamintim că o scenă parcă ruptă din filmele poliţiste s-a petrecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Poarta Albă. Poliţiştii constănţeni, sub coordonarea procurorului de caz, au reuşit, în jurul orei 1.10, prinderea în flagrant a trei bărbaţi bănuiţi de mai multe furturi din locuinţe.
 
Totul s-a petrecut când o femeie a sunat la 112 să spună că aude zgomote prin casă, iar când s-a dus să vadă ce se întâmplă, a dat peste un individ care a plecat imediat când a văzut-o, fără să ia bunuri sau valori. Femeia spune că l-a văzut pe bărbat când pleca din curte cu alţi doi indivizi şi că aceştia s-au dus spre o maşină cu care veniseră în zonă.
 
Cei trei bărbaţi au fugit cu maşina, iar polițiștii îi urmăreau. În această situaţie, poliţiştii, în colaborare cu Serviciul de Operaţiuni Speciale Constanţa, au intervenit pentru prinderea celor trei, folosindu-se regulamentar de armamentul din dotare, fiind executate opt focuri de armă în plan vertical, fără a fi înregistrate victime.
 
Astfel, oamenii legii, cu sprijinul colegilor din cadrul Secţiei 4 Rurale şi al Serviciului Acţiuni Speciale, au reuşit imobilizarea a trei bărbaţi, bănuiţi de comiterea tentativei de furt din locuinţă. Bărbaţii mai sunt suspectați de alte două spargeri pe care le-ar fi dat în municipiul Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii