Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinși cu jointurile în flagrant!

ro

03 May, 2016 15:24 2393 Marime text
În baza planului de măsuri pentru creşterea siguranţei publice, aprobat de conducerea Ministerului Afacerilor Interne, în perioada  28 aprilie - 03 mai a.c.,  aproximativ 100 de jandarmi ai Grupării Mobile Constanţa au acţionat zilnic,  împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, cu scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă, pentru cei care au ales litoralul Mării Negre drept destinaţie pentru a-şi petrece perioada de minivacanţă.
 
          În această perioadă, jandarmii constănţeni care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Mamaia, au surprins nouă persoane cu vârste cuprinse între 19-32 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri).
 
           Asupra acestora, jandarmii au mai găsit, 14 pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă sau cu muguri vegetali de culoare verde, dar şi cu pulbere albă şi 15 comprimate de diferite culori şi logouri şi două grindere metalice.
 
            Pliculeţele autosigilante cu substanţe şi muguri vegetali, comprimantele, grinderele şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii