Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prin ce chinuri şi umilinţe a trecut cântăreaţa Mama Alexandrei Stan face dezvăluiri uluitoare

ro

17 Jun, 2013 21:41 1250 Marime text
Cântăreaţa Alexandra Stan a fost snopită în bătaie, sâmbătă, de managerul ei. Când şi-a văzut fiica plină de vânătai, femeia a leşinat. Luni seara, ea a făcut dezvăluiri uluitoare despre relaţia dintre Alexandra şi managerul ei.
Mama Alexandrei Stan a povestit într-o emisiune că fiica ei a trecut prin clipe de coşmar din cauza impresarului ei. Femeia spune că Alexandra era exploatată, jignită, umilită şi că banii i se dădeau din urmă, într-un plic. Ea a mărturisit că, în momentul în care şi-a văzut fiica vânătă şi abia deplasându-se cu greu pe picioare, a leşinat.
"Ieri, în jurul orei 11, am primit un telefon de la o prietenă de-a Alexandrei. Ne-a spus că este la ea şi că e bătută. Alexandra plângea, ne-a spus că a fost bătută măr de Marcel, abia vorbea. Nu voia să ştie tatăl ei, îi era frică să nu facă un infarct, pentru că a mai avut unul acum trei ani. Am mers să o iau acolo. Când mi-a deschis uşa, abia mergea, mi s-au tăiat picioarele şi am leşinat", a povestit femeia, indurerată.
De asemenea, mama Alexandrei spune că de nenumărate ori a încercat să o determine pe Alexandra să renunţe la managerul ei. 
"Am fost şocaţi. Ne aşteptam să se producă ruptura într-o zi, speram pentru că fiica nostră era scalvul lor. Ea nu avea viată persoană, nu avea weekenduri, nu ştia decât muzică şi concerte. Ei nu ştiau decât să o urce în maşină şi să o trimită să cânte. Nu-i interesa nimic. La începutul anului, am început să facem presiuni asupra ei, pentru că vedeam că nu este în regulă. În ultimii trei ani, de Revelion a cântat doar în străinătate, au fost luni când avea şi câte 15 concerte. Este foarte greu. Ca părinţi ne-a părut rău să o vedem exploatată. Tot timpul i se dădeau bani din urmă, într-un plic. Ea nu a văzut un contract de la niciun eveniment. Dacă a cerut, i s-a zis că s-a ajuns, că a luat-o de la coada vacii, că tatăl ei a muncit într-o parcare... Eu am lucrat într-un supermarket şi i s-a reproşat că am fost o simplă vânzătoare", a mărturisit mama Alexandrei care a precizat că fiica ei se simte rău în urma acelor lovituri şi că de duminică acuză dureri mari de cap, în prezent fiind internată în spital pentru investigaţii.
Mai multe detalii pe rtv.net/mama-alexandrei-stan-face-dezvaluiri-uluitoare-vezi-prin-ce-chinuri-si-umilinte-a-trecut-cantareata
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii