Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul lot al noilor autobuze a intrat în circulație în municipiul Constanța. Ce dotări au noile mijloace de transport în comun (galerie foto)

ro

07 Jan, 2019 12:42 2919 Marime text
Primăria Municipiului Constanța informează că astăzi a intrat în circulație primul lot al noilor autobuze, care vor asigura servicii de transport civilizate, la standarde europene.

Potrivit Primăriei Constanța, acestea vor circula pe toate liniile de pe raza municipiului Constanța, astfel încât toți constănțenii să se bucure de confort.

Conform graficului de livrări, până la jumătatea anului 2019, pe măsură ce autobuzele vor fi recepţionate, vor fi introduse în circulaţie.

De asemenea, polițiștii locali din cadrul Primăriei Municipiului Constanța acționează zilnic pentru asigurarea și menținerea unui climat de normalitate în mijloacele de transport public.
 

”Noua bază de transport în comun creează toate condiţiile necesare deplasării constănţenilor în condiţii de siguranţă, confort şi timp bine definit între staţii”, a precizat  primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău.

 
Autobuzele beneficiază de următoarele dotări de ultimă generație:

• Acces facil prin sistemul cu podea coborâtă;
• Rampe pentru persoanele cu dizabilități;
• Sisteme de climatizare și dispersie odorizant;
• 8 camere de luat vederi-6 la interior și 2 la exterior;
• Sistem 3D cu camere video pentru numărarea pasagerilor;
• Sistem audio-video pentru informarea pasagerilor: panouri cu led exterioare față/ lateral/ spate/, panou interior, 2 monitoare de 21.5;
• Sistem destinat încărcării dispozitivelor mobile USB Charge 5V-1A;
• Capabilitate Fleet Management.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Prince Serghei 02 Feb, 2019 14:30 o mare rusine va ajunge constanta pacat de fostele autobuze de care eram obisnuit sa ma plimb in ele ce vad eu la javrele de oznuri japoneze Isuzu City-Port si ce nu imi place la acestea: zici ca sunt oznuri extraterestre gri venite pe alta planeta scrisul ala oribil gri ma umple de nervi si de speriat uneori si nu imi place culoarea uratelor astora de japoneze de 2 bani : pai ba omule daca va ramane de ce nu la`r vopsi in culoarea identica ca la autobuzele belarusiene Maz si sa fie si schimbat si oznul gri de scris ca ma umple de nervi si de speriat uneori sa fie schimbat scrisul ala gri cu altul scris mai clar porocaliu cum este la autobuzele belarusiene Maz 107 ar cam trebui vopsite ciudateniile japoneze Isuzu city-port ca nu imi plac nici scrisul gri si nici culoarea gri ca ma umple de nervi si uneori imi da fiori de speriat yuck :-(