Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:48 25 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Primarul Cumpăna, Mariana Gâju, a obţinut premiul „Politicianul Anului” (galerie foto)

ro

18 Mar, 2015 10:50 694 Marime text
A doua ediţie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială a avut loc ieri, la Ateneul Român din Bucureşti. Evenimentul, organizat de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România, a celebrat Ziua Mondială a Asistenţei Sociale şi a recompensat performanţa şi excelenţa celor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea asistenţei sociale şi la promovarea profesiei de asistent social în anul 2014.

Pentru cele 18 premii care s-au decernat la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială au fost nominalizate 599 de persoane. În etapa de vot online s-au înregistrat 105.146 de voturi pentru persoanele nominalizate.

Premiile celor 18 secțiuni ale Galei Excelenței în Asistență Socială au fost prezentate de Andreea Marin. Invitatul special al Galei a fost maestrul Gheorghe Zamfir.

Doamna primar Mariana Gâju a fost însoţită atât de asistenţii sociali ai Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comunei Cumpăna, judeţul Constanţa, dar şi de către asistenţii sociali înscrişi în Sucursala Teritorială Constanţa -Tulcea a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali.

Un loc important a fost ocupat de doamna inspector Marcela Avram din cadrul SPAS Cumpăna, care a fost nominalizată la categoria „Asistentul Social din domeniul combaterii discriminării/minorităţi” care a primit “Diploma de Excelenţă”.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii