Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Iohannis i-a scris unui elev din Constanţa! „Îţi mulţumesc pentru că ai demonstrat întregii ţări că se poate!”

ro

08 Aug, 2016 19:41 14314 Marime text
George Costin Dobrin a absolvit în acest an Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” cu media 10, fiind şef de promoţie! Tânărul a obţinut la examenul de Bacalaureat media 10. Universităţi de prestigiu, precum Harvard şi Columbia, s-au luptat pentru un student din Constanţa! În cele din urmă, elevul a ales Universitatea Columbia, unde va studia, din toamnă, ştiinţele pământului. 
 
În urmă cu puţin timp, tânărul a publicat o scrisoare pe care a primit-o de la preşedintele Klaus Iohannis.
 

„Dragă George Costin,
 
Educaţia este forţa care te dezvoltă cu adevărat ca persoană, ca cetăţean, ca profesionist. Ea îţi dă puterea pentru a deveni orice îţi doreşti, pentru a putea înţelege şi schimba lumea.
 
Te felicit pentru rezultatul obţinut la examenul de Bacalaureat care rămâne un examen al maturităţii. Am convingerea că vei deveni un adevărat profesionist, indiferent de domeniul ales.
 
Îţi mulţumesc pentru că ai demonstrat întregii ţări că se poate!”, se arată în scrisoarea semnată de şeful statului.

 
Precizăm că în secţiunea „Documente” puteţi citi integral scrisoarea la care facem referire.

Citeşte şi Mircistul Costin Dobrin, student la Universitatea Columbia: „Sunt convins că voi avea şanse mari să ajung o personalitate în domeniul ales“ (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii