Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta, mesaj de 8 martie pentru mamă și Traian Băsescu

ro

07 Mar, 2015 14:20 1502 Marime text
Premierul și șeful PSD Victor Ponta a transmis „La mulți ani!", astăzi, femeilor din România, printre care și mamei sale. Prim-ministrul nu l-a uitat nici pe fostul președinte Traian Băsescu, pe care l-a criticat pentru ultimii „zece ani de iarnă", informează ziare.com.
 
„Le salut pe toate colegele mele, doamnele, domnișoarele și le transmit la mulți ani pentru primăvară...e adevărat că nu a venit chiar de tot, dar după zece ani de iarnă e nevoie de timp să vina cu adevărat. Mai sunt lucruri rele rămase în noi, însă va spun cu încredere că vine primăvară, nu cred că cineva poate să o întârzie foarte mult", a declarat Victor Ponta, făcând referire la cele două mandate ale fostului președinte Traian Băsescu, relatează ziare.com.
 
Premierul a făcut declarațiile la lansarea în dezbatere publică a „Pactului pentru demnitarea femeii" de către Organizația de femei a PSD.
 
„Vreau să îi transmit la mulți ani mamei mele, care din păcate se uită la televizor, Irinei (fiică lui Victor Ponta - n.r.), care din fericire nu se uită, surorilor mele Alexandra și Izabela, care nu mai au televizor de o luna și e mai bine", a continuat Ponta. 


Sursa: ziare.com
Sursa foto: cotidianul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii