Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii locali din Constanţa au plecat la miting, la Bucureşti (galerie foto)

ro

16 Feb, 2015 10:08 2469 Marime text
Peste 60 de poliţişti locali din Constanţa s-au îmbarcat într-un autocar şi un microbuz şi au plecat spre Capitală, în această dimineaţă, la mitingul de protest care se va desfăşura între orele 13.00 şi 15.00.
 
Conform unor surse, se pare că printre sindicalişti nu sunt doar poliţişti locali, ci şi angajaţi ai altor ervicii sau direcţii din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa.
 
Sindicatul Pro Lex, la care sunt afiliaţi poliţiştii locali nu este de acord cu noi tăieri din drepturile salariale şi  organizează miting de protest în data de 16 februarie, între orele 13.00 - 15.00, în Bucureşti, Piaţa Constituţiei, în faţa sediului Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.
 
Conform vicepreşedintelui Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor “Pro lex”, Constantin Filimon, de la Poliţia Locală Constanţa şi-au anunţat participarea aproximativ 60 de poliţişti. De asemenea, şi din cadrul Poliţiei Locale Mangalia, 40 de agenţi au anunţat că se vor alătura acestei acţiuni, cei din urmă fiind şi membrii ai sindicatului.
 
Totodată, şi-au anunţat participarea poliţişti din Iaşi, Târgu Jiu, Câmpulung Muscel, Prahova, Roman, Vaslui. Conform estimărilor, aproximativ 600 de persoane vor participa la acest miting.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii