Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ea este mama fetiţei îngropate la Năvodari (FOTO)

ro

01 Nov, 2012 20:29 2011 Marime text

mama_copil.jpgPoliţiştii care investighează cazul bebeluşului îngropat la Năvodari spun că au reuşit să identifice una dintre cele două persoane, care au participat la faptă.

Citeşte şi „Bebeluşul îngropat la Năvodari nu a avut o moarte violentă

În acest sens, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa a organizat în jurul orei 17.00 o conferinţă de presă în cadrul căreia au explicat circumstanţele în care s-a produs evenimentul.

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că Emine Ismail (41 ani), din localitatea Dobromir, este mama micuţei. Femeia a spus că a fost cu copilul, care avea probleme cu plămânii, la medic, dar într-un final acesta a murit.

Mama fetiţei a decis să recurgă la acest gest, deoarece nimeni nu a vrut să o ajută să transporte corpul neînsufleţit în Corbu, acolo unde locuieşte în prezent. Din spusele femeii, cel care a săpat groapa este chiar tatăl copilului, care s-a folosit de mâini. 

Cei implicaţi riscă să fie condamnaţi pentru comiterea infracţiunii de profanare de morminte. Ar fi o premieră, spune procurorul Andrei Bodean, care a instrumentat cazul. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii