Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițist agresat de un șofer care a refuzat să oprească la semnalele regulamentare. Suspectul a fost reținut

ro

20 Sep, 2018 19:00 1453 Marime text
Magistrații de la Judecătoria Craiova au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile pe numele şoferului din Craiova care, miercuri seara, a lovit cu telefonul un poliţist de la Serviciul Rutier Dolj, transmite Agerpres.ro
 
Poliţistul a ajuns la spital cu răni în zona capului.
 
Şoferul efectuase o depăşire neregulamentară pe Centura de Nord a Craiovei şi a refuzat să oprească la semnul oamenilor legii.
 

"Un echipaj de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Dolj a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui şofer care a efectuat o depăşire neregulamentară pe DN 65F - Centura de Nord a Craiovei. Întrucât şoferul nu a oprit la semnal, poliţiştii au pornit în urmărirea lui cu semnalele acustice şi luminoase pornite, reuşindu-se blocarea în trafic a autoturismului. In momentul în care poliţiştii încercau să-l imobilizeze, şoferul ar fi lovit unul dintre poliţişti cu telefonul în zona capului", a precizat biroul de presă al IPJ Dolj.

 
Potrivit sursei citate, şoferul a fost urmărit şi somat verbal să se oprească, iar apoi au fost trase mai multe focuri de armă în plan vertical, fără a se reuşi însă prinderea acestuia. Ulterior, şoferul s-a prezentat la sediul IPJ Dolj şi sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, cauza fiind preluată de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.
 
Poliţistul s-a prezentat la spital pentru îngrijiri, iar Sindicatul Poliţiştilor Dolj a postat pe o reţea de socializare poze cu faţa poliţistului şi cu hainele pline de sânge.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii