Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Locală Constanţa atenţionează. Este interzisă staționarea sau parcarea pe raza municipiului Constanța a unor vehicule

ro

26 Feb, 2018 12:43 4176 Marime text
În conformitate cu prevederile HCL nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, Poliţia Locală Constanţa aduce la cunoștința publică faptul că este interzisă staționarea sau parcarea pe raza municipiului Constanța a vehiculelor destinate transportului de mărfuri cu masa maximă admisă mai mare de 2,4 tone sau destinate transportului de persoane cu capacitatea mai mare de 8+1 locuri, indiferent de forma de deținere.

"Staționarea sau parcarea acestor vehicule este permisă numai în locuri special amenajate pentru aceste categorii de vehicule. În acest sens, Direcția Generală Poliția Locală desfășoară o campanie de identificare și sancționare a persoanelor fizice/juridice care permit parcarea/staționarea vehiculelor în alte locuri decât cele special amenajate din municipiul Constanța, faptă ce constituie contravenție conform HCL nr. 184/2013 art. 9 pct. 17 și se sancționează conform art. 10 alin. 1 cu amendă contravențională de la 400 lei la 800 lei pentru persoane fizice și de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoane juridice" - a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Constanţa, Valentina Chiriţă.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ionescu Camelia 26 Feb, 2018 16:36 Buna ziua, Str. Comarnic colț cu Str Rodica și Str. Comarnic colț cu Str. Calafatului. Faceți, va rugam ceva pentru ca sunt microbuze parcate aproape permanent și nu te poți asigura, mai ales ca sunt conducători auto care circula cu viteza pe Str Comarnic.