Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Planul roșu de intervenție activat la Satu Mare. Două autobuze de călători implicate într-un grav accident. Mai multe persoane rănite

ro

19 Apr, 2018 08:05 1742 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN19, la ieşirea din municipiul Satu Mare, județul Satu Mare, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 2 autobuze de transport persoane.

Din primele informații, cauza producerii a fost neacordarea de prioritate, iar în urma impactului au rezultat 5 victime, cei doi şoferi şi 3 pasageri.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, iar valorile de trafic sunt în creştere.

UPDATE. 2

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN19, la ieşirea din municipiul Satu Mare, județul Satu Mare, unde a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 2 autobuze de transport persoane. În final au fost înregistrate 8 victime, dintre care 2 rănite grav şi 6 uşor, toate transportate la spital.


UPDATE: 1

Accidentul s-a soldat, până în prezent, cu opt victime, potrivit IGSU citat de Agerpres.ro
 
Dintre acestea, o persoană a fost surprinsă sub unul din autobuze, ea fiind recuperată de către pompieri şi transportată la spital, iar alte şase au suferit leziuni uşoare.
 
Unul din şoferi este încarcerat, dar conştient.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii