Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:04 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Persoane sancţionate, după ce au tulburat liniştea publică din zona plaja Modern Constanţa (video)

ro

05 Nov, 2018 10:52 416 Marime text

Având în vedere sesizarea telefonică adresată Direcției Generale Poliția Locală Constanța, prin dispeceratul instituței de către un cetățean în data de 04.11.2018, în care se făcea referire la faptul că pe aleea de acces către plaja Modern erau mai multe persoane care consumau băuturi alcoolice și tulburau ordinea și liniștea publică din zonă, sunt aduse la cunoștință demersurile legale întreprinse de către polițiștii locali:

La fața locului au fost direcționate echipaje de poliție locală care au efectuat verificări și au constatat că aspectele semnalate de petent se confirmă.

Polițiștii locali au procedat la legitimarea persoanelor depistate la fața locului, timp în care una dintre acestea a refuzat să se legitimeze, încercând să fugă .

Persoana care încercase să se sustragă controlului  a fost urmărită, interceptată și  imobilizată după aproximativ 20 de metri.

În acest caz au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 635 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 R pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Ca urmare a intervenției efectuate de către polițiștii locali manifestarea publică nelegală a încetat, iar zona a fost eliberată.

Pentru prevenirea săvârșirii unor astfel de fapte antisociale se solicită  în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să  acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele  vor interveni în regim de urgenţă.

Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și alte date care să ne permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a acestora.

Activități similare se vor derula în mod sistematic pentru asigurarea unui climat public civilizat.Sursa foto-video: Poliţia Locală Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii