Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic la Constanța. Mai mulți șoferi beți depistați la volan. O șoferiță sub influența substanțelor interzise, implicată în accident

ro

27 Aug, 2018 12:27 1152 Marime text
Mai mulți șoferi sub influența băuturilor alcoolice au fost depistați în trafic de polițiștii constănțeni. Printre aceștia și o șoferiță aflată sub influența substanțelor interzise care a fost implicată într-un accident rutier. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 27 august a.c., în jurul orei 10:10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din orașul Ovidiu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Mihai Viteazu, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În momentul efectuării unui viraj la stânga, acesta a intrat în coliziune cu semaforul electric. Polițiștii au condus persoana în cauză la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 26 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat un bărbat, de 32 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada Lt. Gheorghe Buricescu, din municipiu, fiind sub băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta avea dreptul de conducere anulat, fiind totodată condamnat la 8 luni închisoare cu suspendare, pentru savârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolui.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare.
  
La data de 26 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe strada Demetrios Callatianul, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au condus persoana în cauză la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 24 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat o femeie, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Negru Vodă, din municipiu, fiind sub inflența substanțelor psihoactive.
Conducătoarea auto a fost implicată într-un accident rutier, soldat doar cu pagube materiale.

Polițiștii au condus persoana în cauză la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 24 august a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comana au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Tătaru, județul Constanța, fără a poseda perminis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii