Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronul de la SEVDA și-a mai făcut o firmă...SEVDA. Cu un asociat turc

ro

09 Mar, 2016 02:27 9719 Marime text
În data de 4 martie, anul acesta, a fost făcută publică informația potrivit căreia Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății SEVDA DIAMONDS-SRL.
 
Firma, cu sediul social în Constanța, are ca domeniu principal de activitate ”comerț cu amănuntul al altor bunuri, în magazine specializate”, iar ca activitate principală ”comerț cu amănuntul al ceasurilor și bijuteriilor, în magazine specializate”, text suplimentar:-bijuterii de aur, argint și diamante.
Fondatori sunt Guner Ayhan, cu domiciliul în Istanbul și Anefi Erol, cu domiciliul în Constanța.
Administratorul societății, cu puteri depline, este Anefi Erol.  
 
Societatea-mamă Sevda Impex SRL din Constanța administrează un celebru magazin de bijuterii avându-l ca patron pe Anefi Erol.
A fost înfiinţată în anul 1993, începându-şi activitatea prin import direct din Turcia de produse pentru copii: îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării, bijuterii din argint. În ultimii ani, societatea şi-a diversificat gama de articole importate, cât şi furnizorii de marfă, ajungând în prezent să aibă relaţii cu parteneri din mai multe ţări: Italia, Spania, Thailanda, Hong Kong, China, Turcia, Polonia, Filipine şi Elveţia. În prezent, principalul domeniu de activitate al magazinelor Sevda îl reprezintă comercializarea bijuteriilor din argint şi aur, gablonzuri, tablouri, sticlărie artizanală şi decorativă, produse argintate, ceasuri de mână.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii