Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Firma pe care funcționează magazinele Sevda, undă verde pentru hotelul de patru etaje de la Eforie

ro

24 Feb, 2024 16:36 921 Marime text
  • Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 29.02.2024

Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de Sevda Impex SRL, prin Anefi Erol.

Mediul a decis că nu trebuie efectuată procedura de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Modificare proiect autorizat prin AC nr. 66 din 22.12.2022 în timpul execuției prin modificări interioare și fațade, amplasare firmă luminoasă, împrejmuire teren și sistem de încălzire/răcire și supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața construită desfășurată, conform art. 2, alin. 4, lit a^1 din Legea nr. 50/1991, rezultând hotel S+P+4E”, amplasat în județul Constanța, orașul Eforie, localitatea Eforie Nord, str. Dunării nr. 5.


Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 29.02.2024.
 

Sevda Impex SRL

Firma este înființată în anul 1993, iar conform termene.ro, pe anul 2022 au fost raportați 159 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 35,5 milioane de lei și un profit de 1,42 milioane lei. Firma se ocupă de comerț cu amănuntul al ceasurilor și bijuteriilor, în magazine specializate. Sediul social al companiei este pe strada Viceamiral Ioan Murgescu nr. 18 din Constanța. Societate are aproximativ 40 de puncte de lucru declarate. Erol Anefi este asociat unic și administrator. Erol Anefi mai este cenzor supleant în Nunta Zamfirei SA.

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Firma pe care funcționează magazinele Sevda vrea să supraetajeze hotelul din Eforie Nord

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii