Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Participare de succes a studenţilor şagunişti la târgul de turism „Vacanţa”

ro

25 Feb, 2014 14:08 1556 Marime text




În perioada 21-23 februarie, membrii Cercului studenţesc „Оrganizarea Afacerilor în Turism” din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice a Universităţii „Andrei Şaguna” au participat la târgul de turism „Vacanţa”, organizat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) şi Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA) la Maritimo Shopping Center.

Studenţii au desfăşurat activităţi de promovare, participând la evenimentele derulate pe parcursul celor trei zile în care a avut loc târgul. Organizatorii și reprezentanţii societăţilor de turism au mulţumit și de această dată membrilor Cercului studenţesc pentru implicarea meritorie.

Cercul studenţesc „Оrganizarea Afacerilor în Turism” de la ”Andrei Şaguna” a fost înfiinţat în decembrie 2012, cu scopul de a atrage şi implica studenţii într-un proces de asimilare şi învăţare menit să stimuleze gândirea şi creativitatea şi de a transpune cunoştinţele teoretice în practică, asigurându-le şanse reale în competiţia de pe piaţa liberă a forţei de muncă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii