Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizaţia PNL Tuzla rămâne fără preşedinte

ro

11 Mar, 2016 00:05 1735 Marime text
 
Se pare că Paraschiv Datcu este nemulţumit de preşedintele PNL Constanţa Gheorghe Dragomir, căruia i-a adresat demisia oficială din calitatea de preşedinte al Organizaţiei locale Tuzla, implicit din calitatea de membru al PNL, pe Facebook.
 
Iată mesajul complet:
 
„Stimate domnule Preşedinte al PNL Constanţa
Gheorghe Dragomir
Prin prezenta vă solicit să înregistraţi demisia mea din calitatea de preşedinte al Organizaţiei locale Tuzla, implicit din calitatea de membru al PNL.
O fac cu regret pentru colegii oneşti cu care am colaborat, nu de prea mult timp, dar cu demnitatea de a nu mă fi transformat dintr-un om onest într-un activist de partid precupeţ dintr-un talcioc, pentru că asta ar putea fi spus despre întâlnirea de azi cu dvs..
Am înţeles că din interese personale pe care nu doresc să le enumăr, era în discuţie o propunere de excludere a mea din postura de candidat pentru funcţia de primar al com. Tuzla , propunere care nu a fost făcută public de dvs. dar aţi dat de înţeles că totuşi este o decizie politică încercând să aruncaţi cu praf în ochi organizarea unui sondaj.
Nu trebuie să daţi explicaţii, răspunsul este deja în spaţiul public.Nu aveţi ce să reproşaţi organizaţiei Tuzla,mie şi membrilor săi pentru că şi-au făcut datoria ! Dacă da... să spuneţi ce ?
Am preferat să nu-i pun pe colegii din organizaţie în situaţia unui conflict de loialitate: să ridice mâna împotriva voinţei conducerii partidului sau să ridice mâna împotriva unui coleg căruia nu au ce-i reproşa. Oricum unii şi nu puţini dintre ei deja şi-au exprimat un punct de vedere sau urmează să şi-l exprime ! .
Când am plecat la drum, am promis schimbarea, oferirea de şanse tinerilor, intelectualilor şi personalităţilor locale pentru a participa la actul de decizie, dar am constatat că tocmai acest lucru nu se vrea, şi se doreşte promovarea în continuare a mediocrităţii şi interesele personale .
În această situaţie eu nu mă mai regăsesc într-un partid în care interesul personal a devenit unicul criteriu de selecţie pentru a fi candidat la o funcţie , criteriu care nu există în statutul partidului, dar care a fost impus discreţionar şi prin nesocotirea celor mai elementare reguli de bun-simt şi încredere ,
Neavând vocaţia privitului în urmă, voi încerca să cred că pentru mine a fost o experienţă din care am învăţat ceva.
Nu voi înşela încrederea cetăţenilor oneşti din Tuzla, care s-au săturat de mafia care îndepărtează pe oricine se opune sistemului ticălos ce se ascunde în spatele titulaturii de partid democratic!,
Toate cele bune, cu respect,
Paraschiv Datcu”, este mesajul complet, postat în această seară pe Facebook.

Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii