Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu „O ultimă precizare legată de mineriadă”

ro

14 Mar, 2015 15:17 1830 Marime text

Fostul președinte Traian Băsescu a revenit sâmbătă cu noi precizări referitoare la redeschiderea dosarului mineriadei din 1990.

Astfel, printr-o postare pe Facebook, Traian Băsescu a negat înformațiile conform cărora  a dorit închiderea acestui dosar pentru că, fiind ministru al Transporturilor ar fi pus la dispoziţia minerilor trenurile cu care au venit la Bucureşti.

„O ultimă precizare legată de mineriada din 13-15 iunie '90.

Au fost mulţi jurnalişti, politicieni şi internauţi care au afirmat că motivaţia mea de a închide dosarul mineriadei este legată de faptul că, fiind ministru al transporturilor aş fi pus la dispoziţia minerilor trenurile cu care au venit la Bucureşti. Nimic mai neadevărat.

La acea vreme îndeplineam funcţia de Inspector Şef al Navigaţiei Civile, îmi desfăşuram activitatea la Constanţa şi nu aveam nici o legătură cu transporturile feroviare.

Vă rog, nu vă lăsaţi manipulaţi de propagandişti ai minciunii. ( Moise Guran, sunt convins că la dumneavoastră a fost doar o eroare de informare).
PS: Povestea propagandiştilor seamănă cu cea a răspopitului de la Antena 3, care mă vedea trecând cu barca peste lacul Floreasca în condiţiile în care lacul este golit încă de anul trecut.", este mesajul postat de fostul preşedinte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii