Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi detalii în cazul morții lui Patrick Ekeng. Sora lui mai mare vine cu detalii incredibile

ro

08 May, 2016 13:00 3579 Marime text
Monique Chantal, sora mai mare a jucătorului dinamovist Patrick Ekeng, decedat vineri seara pe terenul de fotbal, a declarat, pentru BBC Sport, că fotbalistul se simțea foarte obosit înaintea meciului cu FC Viitorul Constanţa.
 

''I-a spus celui mai bun prieten că nu poate juca. Se simțea foarte obosit înainte de meci. Patrick era un om foarte generos, un gentleman. Este extrem de dureros că în urma lui rămâne o familie... Este un coșmar'', a declarat Chantal, citată de agerpres.ro.

 
Mama fotbalistului dinamovist, Celine Chemi, a arătat că îi este extrem de greu să vorbească despre incident.
 

''Îmi este foarte greu să vorbesc despre fiul meu în acest moment, dar cred în Dumnezeu și mă supun voinței lui. Dacă acesta este fotbalul și viața unui jucător profesionist, atunci e nevoie să reflectăm asupra acestui lucru'', a spus mama lui Ekeng, pentru BBC Sport.

 
Procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și ofițerii din cadrul Serviciului Omoruri efectuează cercetări în cazul decesului jucătorului de fotbal Patrick Ekeng sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în cauză fiind dispusă începerea urmăririi penale. Parchetul de pe lângă Tribunalul București s-a constituit un dosar penal în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs decesul.
 
Amintim că fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit vineri seară după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului dintre Dinamo și FC Viitorul Constanța (3-3). Dinamo a jucat din minutul 70 în zece oameni, deoarece mijlocașul camerunez Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon și și-a pierdut cunoștința, fără un contact cu un adversar în prealabil. După intervenția staff-ului medical al echipei Dinamo, s-a apelat la ambulanță, Ekeng primind îngrijiri pe gazon, iar apoi fiind transportat la spital. Ekeng fusese introdus pe gazon doar șapte minute mai devreme (min. 63).
 
Transferat în luna ianuarie, Ekeng a evoluat pentru Dinamo în 11 meciuri, în trei competiții, marcând un gol important în derby-ul cu Steaua din semifinalele Cupei României, încheiat la egalitate, 2-2.
 
În urmă cu 16 ani, Cătălin Hîldan, căpitanul lui Dinamo, deceda pe teren la vârsta de 24 de ani, în timpul unui meci amical desfășurat la Oltenița.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii