Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motiune simpla, azi, la Parlament. Afla care este tema

ro

02 Dec, 2013 08:02 1621 Marime text

Motiunea simpla "Descentralizarea USL, feudalizarea Romaniei", initiata de PDL si PP-DD, va fi dezbatuta luni, de la ora 16:00, in plenul Camerei Deputatilor, potrivit deciziei conducerii acestui for legislativ, potrivit Agerpres. Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a anuntat joia trecuta, in plen, depunerea unei motiuni simple pe tema descentralizarii. 

Presedintele de sedinta, Viorel Hrebenciuc, a precizat ca motiunea nu a fost luata in considerare, sustinand ca nu se refera la o problema de politica interna, asa cum prevede Regulamentul acestui for, ci la o lege asupra careia poate fi depusa o motiune de cenzura.
Ulterior, Mircea Toader a anuntat, tot in plen, ca motiunea simpla intitulata 'Descentralizarea USL, feudalizarea Romaniei' a fost reformulata si depusa din nou.
"Va depunem acum motiunea pe care am rectificat-o, si sigur, ceea ce ati spus dvs am refacut, grupurile noastre PDL si PP-DD va depun motiunea simpla cu acelasi titlu 'Descentralizarea USL, feudalizarea Romaniei". Nu o sa mai vedeti lege (n.r. in textul motiunii), o sa vedeti doar Guvernul Ponta', a afirmat Toader.
sursa: hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii