Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, vine mâine la Constanţa

ro

26 Jul, 2018 13:21 1292 Marime text


Ministrul Turismului, Bogdan Trif vine mâine, de la ora 10:00 la Constanţa, în cadrul unei conferințe de presă organizată de Ministerul Turismului. La eveniment participă şi președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Ţuţuianu.

Evenimentul va avea loc la Centrul de Excelență în Turism și Servicii ” Tomis ” și are ca temă principală promovarea României în contextul exercitării Președinției Consiliului Uniunii Europene în primul semestru al anului 2019.
         
În scopul consolidării imaginii României, Ministerul Turismului și Ministerul Afacerilor Externe au organizat mai multe Infotripuri de documentare a jurnaliștilor din statele membre ale Uniunii Europene, în 6 zone ale țării. Județul Constanța a fost inclus în itinerariul delegației străine, vizita jurnaliștilor străini fiind programată în perioada 25-29 iulie.

Scopul principal al acestor vizite este acela de a demonstra că România, deși este parte integrantă a conceptului european, aliniată standardelor și valorilor comunității UE, își păstrează particularitățile, unicitatea și tradițiile, iar spiritul și moștenirea culturală românească reprezintă manifestarea „unității în diversitate”, motto-ul Uniunii Europene.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii