Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Răzvan Cuc a anunțat că anul aceasta va fi lansată procedura pentru proiectul „Autostrada Nordului"

ro

10 May, 2019 22:37 1153 Marime text
Vineri, 10 mai 2019, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, au verificat stadiul de execuţie al obiectivelor de investiţii gestionate de Ministerul Transporturilor, aferente judeţului Satu Mare, transmite Ministerul Transporturilor. 

În cadrul vizitei de la obiectivul Centura municipiului Satu Mare, ministrul Răzvan Cuc s-a arătat nemulţumit de stadiul lucrărilor şi a transmis antreprenorului că nu va ezita să rezilieze contractul în cazul în care lucrările nu vor avansa vizibil.

'Nu veniţi cu scuze, pentru că sprijinul îl aveţi. N-am nicio ezitare să reziliez contractul, niciuna nu am în cazul în care constructorii nu-şi fac treaba. Ori lucrează cum trebuie, ori pleacă acasă. Eu vreau ca în România să avem infrastructură (...)Vreau ca până la sfârşitul anului să ajungeţi undeva la 70-80 la sută, pentru că puteţi. Nu-mi rămâne decât să vă urez mult succes, mă întorc pe şantier şi sper să nu fi fost doar o mobilizare de conjunctură', a declarat ministrul Transporturilor.


Totodată, ministrul Răzvan Cuc a precizat că anul aceasta va fi lansată procedura pentru proiectul "Autostrada Nordului", respectiv, Drumul Expres "Petea - Satu Mare - Baia Mare', documentaţia pentru reactualizarea Studiului de Fezabilitate fiind deja în pregătire.

'Autostrada Nordului, de la Suceava la Petea, este prinsă în Master Planul pentru Transporturi ca perioadă de implementare 2021 - 2030, aşa cum erau multe obiective pe care noi le-am devansat. În cursul acestui an, prin iulie, august, dăm şi noi drumul la un studiu de fezabilitate pentru tronsonul de autostradă sau drum expres între Petea şi Baia Mare, ce va fi ne va arăta studiul de fezabilitate. Le promitem oamenilor lucrul acesta acum şi ne şi ţinem de cuvânt', a precizat Răzvan Cuc.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii