Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Culturii, Valer-Daniel Breaz, participă la o conferință la sediul PSD Constanța (galerie foto+video)

ro

20 Mar, 2019 17:10 2228 Marime text
În aceste momente, la sediul Partidului Social Democrat Constanța, are loc o conferință de presă. În cadrul conferinței, participă ministrul Culturii și Identității Naționale, Valer Daniel Breaz, președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu și Lucian Lungoci, secretarul executiv al organizației PSD Constanța.

Lucian Lungoci: „Suntem în perioada în care se strâng semnături pentru alegerile europarlamentare. PSD Constanța a finalizat procesul, a strâns 40.635 de semnături la nivelul județului. Toate filialele partidului funcționează, în ciuda campaniei agresive împotriva PSD. Asta ne dă încredere ca vom confirma rezultatul obținut și la europarlamentarele precedente. PSD va câștiga cu siguranță alegerile europarlamentare iar în următoarea perioadă, reprezentații PSD vor susține conferințe de presă din două în două saptămâni. Ne propunen să obținem un scor cu 4 în față, adică cel puțin 40%”.

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, demontează atacurile la adresa PSD și spune că PSD și-a respectat programul de guvernare.

„Au crescut pensiile și salariile. România este stabilă din punct de vedere economic, tocmai de aceea s-a discutat și despre readucerea aurului în țară, de la Londra”, a precizat ministrul Daniel Breaz.

Întrebat despre referendum pe justiție, Breaz spune că fiecare scrutin de alegeri trebuie să fie unic, să nu fie cuplate cu un referendum.

„Eu cred că nimeni nu ar trebui să mai ia în serios ce spune președintele Iohannis”, mai spune Daniel Breaz.

„UAT-urile din județ au contracte semnate în valoare de 500 de milioane de lei”, spune Lucian Lungoci. Astea înseamnă locuri de muncă pentru următorii ani.

Tot Lungoci spune că lipsa bugetului a întârziat demararea proiectelor la nivelul județului Constanța.

Și președintele CJC, Horia Țuțuianu, reclamă blocajele proiectelor din lipsa bugetului. Acest lucru a însemnat inclusiv întârzierea achiziției de echipamente medicale pentru Spitalul Județean Constanța.

În legătură cu procesul dintre Ministerul Culturii pentru recuperarea Palatului Regal Mamaia, Daniel Breaz a spus că procesul este în derulare iar ministerul a făcut tot ce a putut pentru urgentarea procedurilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii