Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarul decedat în accidentul din apropierea unităţii militare de la Boboc, judeţul Buzău, condus pe ultimul drum

ro

15 Jul, 2018 15:19 12010 Marime text
Astăzi, elevul caporal Comăneci V. Robert George, decedat într-un teribil accident rutier, a fost condus pe ultimul drum.

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene ”Traian Vuia” a organizat, cu acceptul familiei, funeraliile militare conform precizărilor Regulamentului onorurilor și ceremoniilor militare şi a sprijinit familia în aceste împrejurări tragice.

„Va rămâne mereu în inimile noastre, în sufletul familiei și al colegilor! Dumnezeu să îl odihnească în pace și în lumină!“ - se arată în mesajul transmis pe Facebook de Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene ”Traian Vuia”. 


Reamintim că, un militar a murit, iar alţi trei militari au fost grav răniţi, după ce maşina în care se aflau a intrat, într-un copac din apropierea unităţii militare de la Boboc, judeţul Buzău, 

Şoferul maşinii, în vârstă de 32 de ani, era elev al Şcolii de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia" de la Boboc, a murit la Spitalul Judeţean Buzău, unde, cu toate eforturile depuse de cadrele medicale, nu a mai putut fi salvat.
 
 Accidentul este anchetat de către o echipă condusă de către procurori militari întrucăt incidentul s-a produs pe raza unitații de aviație.
 
Sursa foto: Facebook/Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene ”Traian Vuia” 

Citeşte şi: 

Tragedia nopţii. Aviaţia militară îndoliată din nou. Accident grav la Buzău. Un elev al Şcolii militare a murit, alţi trei răniţi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii