Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre despre Ramona Mănescu, ministrul liberal al Transporturilor „Ea nu cred că înțelege ce înseamnă port. Nu știe care este prova și pupa unui vapor”

ro

10 Jan, 2014 12:49 2591 Marime text
Întrebat într-o emisiune la Radio Sky cu privire la Portul Constanța care nu a mai intrat în administrarea Primăriei Constanța, primarul Radu Mazăre a spus că „bătălia pentru port nu este neapărat una politică”, afirmând că portul a scos un profit mic. „Sunt interesate și Serviciile de ce se întâmplă și probabil pe bună dreptate”, a mai spus Mazăre cu privire la Port.

Acesta a explicat că USL a promovat proiectul prin care o treime din Portul Constanța trebuia să treacă la autoritatea locală, o treime la Ministerul Transporturilor și o tremie la privat, aratându-se deranjat de faptul că Ramona Mănescu, ministrul liberal de la Transporturi se opune unui proiect agreat în USL. „Ce știe doamna asta? Trebuie să te și pricepi. Ea nu cred că înțelege ce înseamnă port. Nu știe care este prova și pupa unui vapor. Ce probleme are ea? Ce miză are ea? Ce o deranjează? Lucrurile acestea erau promise la nivel de USL!”, a mai afirmat edilul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii