Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mătura din paie, remediul ideal pentru o lunetă curată a mașinii

ro

15 Mar, 2016 23:00 1539 Marime text
 
Imaginația oamenilor a arătat de-a lungul timpului că este nemărginită. Invențiile realizate de unii oameni pot fi de la cele mai reușite și îngenioase la cele mai ciudate și bizare lucruri văzute vreodată.
 
De exemplu ce faci dacă din nefericire îți este efectiv smulsă una din oglinzile mașinii? Dacă nu ai bani pe moment să cumperi una nouă? O persoană a fost mai mult decât inventivă și s-a descurcat cu ce a avut la îndemână. Astfel, persoana în cauza, cel mai probabil o femeie, a renunțat la a se mai pieptăna, a luat peria de păr prevăzută cu oglindă pe spate și cu puțină bandă izolieră a montat o oglindă nouă la mașină.
 
De asemenea, în cazul unei mașini de lux, o altă persoană a rămas fără ștergător. Nu este un lucru prea ciudat la noi în România toți știind că ștergătoarele nu dipar pur și simplu de unele singure. Acest lucru i s-a întâmplat și unui șofer care s-a trezit că luneta lui murdară nu mai are c ce să o șteargă. Așa că acesta a montat în loc de un nou ștergător o mătură de paie de toată frumusețea. Probabil este sigur că nu va mai rămâne și fără aceast „ștergător” improvizat și foarte practic.
 



Sursa foto: boredpanda.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii