Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mărturie despre liderul PNL care a devenit „clientul” DNA „I-ar fi dat Traian Basescu doi saci plini cu bani”

ro

26 Mar, 2015 16:43 1984 Marime text
„Proaspătul” client al procurorilor DNA, primarul Dorin Florea de la Târgu Mureș, știm că este unul dintre cei mai influenți lideri politici din rândul noului PNL, venit pe filieră PDL, informează psnews.ro.

Despre o relație a lui Dorin Florea cu fostul Președinte, Traian Băsescu, s-a vorbit de-a lungul timpului extrem de mult.

Totuși, poate cea mai interesantă este dezvăluirea pe care fostul specialist economic al DNA – Serviciul Teritorial Targu Mures, Dumitru Gheorghiu, a făcut-o despre primarul Dorin Florea și o presupusă legătură avută de acesta cu Traian Băsescu. Reamintim că Gheorghiu este cel care de-a lungul timpului a scos la iveala multe din dedesubturile Directiei Nationale Anticoruptie, relatează psnews.ro.

Dumitru Gheorghiu a declarat, în urmă cu câteva luni pentru jurnaliștii de la luju.ro, ca a dezvaluit in fata judecatoarelor Simona Marcu, Gabriela Bogasiu si Denisa Stanisor de la ICCJ ca, în 2009, un ofiţer din cadrul unui serviciu de informatii i-a povestit cum Traian Băsescu ar fi primit de la primarul municipiului Targu Mureş doi saci cu bani, potrivit psnews.ro.

Potrivit lui Gheorghiu, la câteva luni de la acest moment, şeful DNA Mureş, procurorul Sandu Marin, ar fi fost obligat sa demisioneze, pentru ca ulterior, dosarele lui Dorin Florea, şase la număr, să fi fost închise. De asemenea, Dumitru Gheorghiu a precizat că acelaşi ofiţer de informaţii i-ar fi povestit cum săptămânal, la Bucureşti, plecau valize de bani, relatează psnews.ro.



Sursa: psnews.ro
Sursa foto: antena3.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii