Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi putut să o întâlnească pe Simona Halep Maria Şarapova s-a retras de la turneul de la Cincinnati

ro

19 Aug, 2015 09:38 1756 Marime text
 
Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, cap de serie numărul 2 şi locul 2 WTA, s-a retras de la turneul de la Cincinnati (SUA), deoarece nu este refăcută complet în urma accidentării la piciorul drept, scrie romanialibera.ro.

„Sunt nevoită să mă retrag, pur şi simplu nu mi-a ajuns timpul pentru refacere. Am venit aici, dar trebuie să mă gândesc la US Open, care va începe peste 11, 12 zile. A fost o decizie greu de luat, dar cred că este cea corectă pentru a putea fi în formă la US Open. Mi-am dorit să joc acest turneu, dar în circumstanţele actuale nu cred că ar fi o mişcare bună", a spus Şarapova.

Maria Şarapova, care va fi înlocuită pe tabloul principal de o sportivă ce nu a trecut de faza calificărilor, ar fi putut să o întâlnească pe Simona Halep, a treia favorită a competiţiei şi locul 3 WTA, în semifinalele turneului de la Cincinnati. Halep va juca în turul doi cu Kristina Mladenovic (Franţa), locul 40 WTA, meciul fiind programat astăzi, de la ora 18.00, în direct la Dolce Sport 1.



Sursa: romanialibera.ro
Sursa foto: haisimona.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii