Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, în finală la Roma. A învins-o în trei seturi, dramatic, pe Maria Șarapova!

ro

19 May, 2018 21:06 3407 Marime text
Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA) s-a calificat în această seară în finala turneului de la Roma, după ce a învins-o în semifinal pe rusoaica Maria Șarapova (31 de ani, 40 WTA).

Partida s-a decis în trei seturi, scor 4-6, 6-1, 6-4, la capătul a două ore și 24 de minute de luptă.

Șarapova  câștigat primul set, în care s-au realizat foarte multe breakuri. Setul doi i-a revenit constănțencei lejer, în vreme ce în decisiv Simona a condus cu 3-1 și 4-2, dar s-a văzut egalată la 4. Halep și-a păstrat însă cumpătul și a câștigat următoarele două gameuri, avansând în finală. 

A fost a doua victorie a sportivei din Constanța în cele nouă meciuri susținute contra Mariei Șarapova, fost lider mondial.   

În finală. Halep se va duela mâine, de la ora 14.00 (în direct la Digi Sport 1), cu Elina Svitolina (4 WTA), în reeditarea ultimului act de anul trecut de la Roma, câștigat atunci de ucraineancă.

În semifinală, Svitolina a dispus de Anett Kontaveit (Estonia, 26 WTA) cu 6-4, 6-3.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dan 19 May, 2018 21:29 Este cea mai buna jucatoare care am avut-o vreodata. Trebuie sa ne inclinam in fata ei. Nimeni nu a facut asa ceva. Simona Halep ne face sa simtim ca suntem Romani.Chiar daca suntem hateri sau nu, trebuie sa i recunoastem meritele.Hai Simona, esti cea mai buna, mai ai un pas. Cred ca c-ea facut Simona Halep este fantastic.Sunt Roman nu sunt hater, sunt fan Simona.Simona numele tau va ramane vesnic alaturi de Nadia, Patazaikin, Hagi, Neagu.Hai Romania.