Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea ar forţa demisia Vioricăi Dăncilă

ro

21 Sep, 2018 14:35 1444 Marime text

Liviu Dragnea pune presiune pe Viorica Dăncilă ca să-şi salveze funcţia. Dragnea ar vrea ca Dăncilă să ameninţe cu demisia în Comitetul Executiv de vineri, astfel încât grupul răzvrătiţilor din PSD să facă un pas înapoi, de frică să nu piardă guvernarea, susţin surse din partid pentru Adevărul.

Dragnea va exploata în CEX tema ieşirii de la guvernare: le va reaminti baronilor că demisia lui Ponta din urmă cu trei ani i-a scos de la Putere.

Sursele citate susţin că Viorica Dăncilă, deşi fidelă liderului PSD, refuză acum să intre în jocul lui Dragnea. Oficial, premierul nu vrea să se poziţioneze de partea niciunei tabere din partid, însă neoficial Paul Stănescu susţine că Dăncilă e de partea sa şi că nu-şi va da demisia din fruntea Guvernului. „Principalul mesaj cu care Dragnea va merge în CEX va fi: «dacă mă daţi jos, pierdeţi guvernarea!». E foarte important ce va spune premierul. Dacă Dăncilă îşi va pune demisia pe masă, Dragnea va câştiga războiul, căci nimeni din PSD nu e dispus să iasă de la guvernare, chiar dacă nu-l suportă pe Dragnea. Dacă Dăncilă va spune că e dispusă să continue ca premier, atunci Dragnea are şanse mici să rămână în fruntea partidului“, au explicat surse din conducerea PSD pentru Adevărul.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii