Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE-VIDEO Imagini de la eveniment. Accident rutier pe podul de la Ovidiu, județul Constanța. Un autoturism s-a răsturnat. O victimă încarcerată (galerie foto+video)

ro

14 Apr, 2019 18:35 13494 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această după amiază pe podul de la Ovidiu, județul Constanța. 

Din primele informații un autoturism s-a răsturnat, iar o victimă este încarcerată. 

Potrivit SAJ Constanța, la fața locului intervine un echipaj SMURD C. 

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care a avut loc accidentul. 

Conform ISU Dobrogea, la Ovidiu a fost solicitat un echipaj de descarcerare. Intervine o autospeciala de descarcerare grea din cadrul Detașamentului Palas și un echipaj SMURD C

UPDATE: 

Potrivit SAJ Constanța, două persoane au fost rănite. Este vorba despre un bărbat diagnosticat cu traumatism membru inferior și o femeie diagnosticată cu traumatism cranio cerebral. Ambele victime sunt conștiente și au fost transportate la spital. 

UPDATE. Trafic restricționat 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2A, localitatea Ovidiu, judeţul Constanţa, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului într-o curbă din cauza vitezei şi s-a răsturnat, impact în urma căruia a rezultat rănirea gravă a acestuia.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Ovidiu - Mihail Kogălniceanu şi se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie ale celuilalt fir.

Valorile de trafic sunt în creştere.

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța 

Potrivit IPJ Constanța, în jurul orei 18:30, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, banda a II-a, dinspre Lumina către Ovidiu, iar în dreptul staţiei Distrigaz Ovidiu, n-ar fi adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, pierzând controlul asupra direcţie de mers.

Șoferul a pătruns  pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar, din sens opus, pe banda II a, de un bărbat, de 45 ani.

În urma impactului, primul auto a lovit glisiera din stânga, răsturnându-se pe carosabil.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a primului conducător auto, precum şi a unei tinere, de 16 ani, pasageră în al doilea autoturism.

UPDATE: 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 2A, în localitatea Ovidiu, judeţul Constanţa, unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat, rezultând rezultat rănirea gravă a acestuia.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii